Wednesday, 6 July 2011

LeLaKi & BaNTaL BuCuK..


Assalammualaikum…..
Elooo fren…
lama rasanya ak x update blog buruk ak nie..bizi kit…nie bru ad msa nk godek2 tgk blog…huhu….

Ok….bekenaan tajuk ak nie…perempuan kalau ad bantal ucuk or bear ke macam pkara biasa la kan…walaupn umo da masuk remaja or da dewasa awal…but…..kalau lelaki yang ad bantal busuk tyme2 umo dh ‘DEWASA’, macam ad 1 bad thingking pasal pkara nie…yelah…lelaki yg Nampak macho, gah, cute miut n ensom, tetiba kedapatan ad bantal ucuk lg.. kenapa ea…..?..
Dalam ak tsenyum-senyum wat entry nie..ak teringat plak 1 lagu masa ak stndrt 5 dlu..lagu pasal bantal busuk…n x sangka, wpn da 11 tahun, ak still ingat lirik lagu too.. so…elok kiranya ak share ngn hgpa….sharing is caring rite….?hehehe…
ehemmmm…ehemmmm….demo…demo….1,2,3…1,2,3…ok…

BANTAL BUSUK
Pelbagai bentuk harum mewangi,
Ku peluk-peluk ku sayangi,
Kehilangan mu tercari-cari,
Hilangmu yang tiada peganti,
Ooohhhh…bantal busuk,
Busuk-busuk pun boleh pakai lagi,
Menjadi kenangan abadi,
Kenangan hingga ke akhir nanti..

Ha… amacam…terer btl ak…ahaks….perasan siot….ngeh3x…..
Bagi pendapat ak la kan…its ok la kalau lelaki ad bantal busuk…ala2 manja gtu kan…..? 


Lagipun, ak mmg minat sgt lelaki manja..tambah2 bila diorang mengada-ngada…mmg geram n panas hati gak kekadang…tp cute la bila lelaki manja…chomel ala2 miau… hehehe…

Notakaki:Boy out there…sesapa yg ad bantal busuk sila isi borang…I loike….hehe..


20 comments:

asri said...

cooohy

asri said...

huhu siap ada peta dunia tu... biasa lelaki dh busa tak der la kot.. kalau pempuan ramai ler.. hehe..

mrs.meera said...

eleh...ad je...sapa mkn cili dia trasa pdas...
cute je boy yg ad bantal bucuk....
manja gtu....haha

asri said...

mmg ler makan cili rasa pedas.. ada gak makan cili rasa manis.. tu pn klau cili tu dbuat halwa.. hehe.. ada la kot laki yg ada bantal busuk nih..

Misz KeBaBom said...

wah cik meera ada lagu karoke terbaru la..boleh lah nyanyi untuk geng bas sekolah n geng penternak lemak sejati kan???

mrs.meera said...

@asri
cili jeruk x pedas gak..haha...choyyyy

@misz kebabom
ha...t kita karok sama2 ea....siok oooo....hehe

jurnal murahan said...

semua orang tahu saya ada bantal bushuk ahahah sepasang siap

tapi dah dibakar dua-dua, hampa..

mrs.meera said...

hg bakaq pasaipa JM...?
hantaq p muzium pn baguih.....
haha...

Izam said...

aku ade bantal tp xla bsuk giler...yg menyedihkan bantal pebret aku da xleh pkai sbab da lama da dr sy umur 3tahun sampai form5..bygkan cmner rupa bantal bsuk 2 2...siap aku ggit2 cmner nak ckp eaa...haaaa aku je la yg taw cmner...hahaaaa...
serius ne bukan rekaan bukan cobaan tp betul2x....
hahaaaa..... :)

mrs.meera said...

haha...kompom bekulat bantal hg too...
pttnya hg simpan bg kt ank....
ehe.....

Mr.Kay said...

takde bantal busuk lorhhhh

asri said...

lalalala ~

asri said...

aku mmg tak der bantal busuk.. tapi aku penah tdo ngn tdybear owg bg.. 2 mlm je yer.. hehe sbb tak leh tdo..

asri said...

mmg jadi sejarah idup aku lah.. kalau org ckp aku tak macho lantak ler.. huhu tdybear tu ader bau dia.. huhu nyenyak ooo tdo.. mcm tdo ngn dia jer.. haha jgn dia citer kat bakal anak kiterorg dah.. malu gak siot..

mrs.meera said...

@mr kay a.k.a muhammad khaidil hamzah..
dlu2 msti ad gak kn...

@mr.asri
haha...iya ka..xpa...
rahsia mu akn disimpan....
hehehe...

asri said...

ish mcm tk caya jer.. kalau bocor rahsia tu mmg ler.. sya tau sape yg bg tau..

mrs.meera said...

@asri
klu bocoq...bkn makcik yg bocorkan...
org lain tuuuu....hehe

asri said...

hehe :P ia ka..?

mrs.meera said...

@asri
ya iyalah...napa...x pya ke....?

Mohd Rahimi Ramlee said...

Ite ade bntl ucok hehe..